Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа ...166....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Fr0sT Покажи съобщение
    Колега, защо не работи XCarLink-а при теб ?
    Несъвместимост с ICS-а, така и не тръгна.
    Alfa Romeo 166 3.2 V6 24 '04 FL
    HardwareBG Team member | PC компоненти | RC модели | Електронни цигари | Настолни игри

Comment

Пичове.....
      Каква е турбината на Алфата 136то нр .... марка,параметри....някой знае ли ги....?....Как се управлява гейта...под вакум ли отваря?

Comment

Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщение
        Пичове.....
        Каква е турбината на Алфата 136то нр .... марка,параметри....някой знае ли ги....?....Как се управлява гейта...под вакум ли отваря?

Пичове..никой ли не знае ква е турбината?....

Comment

Пичове...Проблема с централното е от модула...онзи жълтия...Като го отворих мирише на бакилит.От къде да си намера такъв модул....??....За втора ръка....май не може да се разчита....

Comment

Пичове...Проблема с централното е от модула...онзи жълтия...Като го отворих мирише на бакилит.От къде да си намера такъв модул....??....За втора ръка....май не може да се разчита....
            Търси втора употреба с уговорка да го пробваш преди да го платиш. Ако си работи не се различава съществено от нов - освен по цената. Вътре има 2 релета и останалото електроника. Ако не го полива антифриз от парното, няма какво да му се скапе.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Търси втора употреба с уговорка да го пробваш преди да го платиш. Ако си работи не се различава съществено от нов - освен по цената. Вътре има 2 релета и останалото електроника. Ако не го полива антифриз от парното, няма какво да му се скапе.
              Да го полива антифриз? ... от парното..хм....не напипвам да е мокро с каквото и да било
              Ама мирише на изгоряло .... на бакелит....
              Само от 166ца ли става този модул??

Comment

Да го полива антифриз? ... от парното..хм....не напипвам да е мокро с каквото и да било
                Ама мирише на изгоряло .... на бакелит....
                Само от 166ца ли става този модул??
                Тези трите кутийки (зелената, жълтата и черната) зад ICS - а са най-потърпевшите от протекло радиаторче на парното. Това, че сега е сухо, не означава, че никога не е текло (освен ако не си първи собственик).
                Доколкото знам този модул не става от друг модел.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Тези трите кутийки (зелената, жълтата и черната) зад ICS - а са най-потърпевшите от протекло радиаторче на парното. Това, че сега е сухо, не означава, че никога не е текло (освен ако не си първи собственик).
                  Доколкото знам този модул не става от друг модел.
                  Ок...ясно...дано да не тече пък и радиатор сега....Ще се пробва с друго модулче и ще се разбере ....
                  А има ли някакъв друг бушон който е вързан за централното...или е само този модул??

Comment

Ок...ясно...дано да не тече пък и радиатор сега....Ще се пробва с друго модулче и ще се разбере ....
                    А има ли някакъв друг бушон който е вързан за централното...или е само този модул??
                    Бушонът е F19 - 25 амперов в таблото под волана (предпоследният вдясно на най-долния ред).

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

При мен е дало фира това, което отключва от дистанционното. Предполагам има общо с теча на антифриз. Ако купя такова на старо, трябва ли нещо да правя с дистанционното, или ще се обучи само?

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                        При мен е дало фира това, което отключва от дистанционното. Предполагам има общо с теча на антифриз. Ако купя такова на старо, трябва ли нещо да правя с дистанционното, или ще се обучи само?
                        Декодирането на сигнала от дистанционното става в приемника, който се намира под третия стоп. Така че модулите за централното (жълтата кутийка) са еднакви и съответно взаимозаменяеми.

На преди да купуваш модул е добре да се увериш в това, че проблемът наистина е в него, защото може и да не е. С ключ в ключалката действа ли централното?
                        Last edited by ecotronic; d.m.y г., 20:26.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Декодирането на сигнала от дистанционното става в приемника, който се намира под третия стоп. Така че модулите за централното (жълтата кутийка) са еднакви и съответно взаимозаменяеми.

На преди да купуваш модул е добре да се увериш в това, че проблемът наистина е в него, защото може и да не е. С ключ в ключалката действа ли централното?
                          При мен дори и с ключ не работи...Отключва ми само шофьорската врата.....Другите трябва да ги отворя по-отделно.....
                          а от дистанционното пак ми отваря само шофьорската врата.....но,трябва да е отвора веднага иначе се заключва пак веднага...Един вид....натискаш копчето от дистанционното...и веднага отваряш вратата...иначе се заключва след 2 секунди....
                          Last edited by CHEFO666; d.m.y г., 22:27.

Comment

При мен дори и с ключ не работи...Отключва ми само шофьорската врата.....Другите трябва да ги отворя по-отделно.....
                            Ти отваря ли го жълтия модул? Освен че мирише на бакелит има ли повредени/окислени пътечки по платката? Има ли видимо опекли елементи?. Ако не е гръмнал чипът, може и да се поправи.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

С ключалката действа. Издирих във форума мнения на предишния собственик, гледам, че и той е стигнал до това заключение и е търсил модул на старо. А на мен ми каза, че нямал ключа батерия... .

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                                С ключалката действа. Издирих във форума мнения на предишния собственик, гледам, че и той е стигнал до това заключение и е търсил модул на старо. А на мен ми каза, че нямал ключа батерия... .
                                Щом с ключалката действа, има голяма вероятност проблемът да не е в модула. Може да е в приемника на дистанционното или просто да е прекъсната връзката му с модула.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X