Първоначално публикувано от Fr0sT
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
алфа ...166....
Collapse
X
-
Alfa Romeo 166 3.2 V6 24 '04 FL
HardwareBG Team member | PC компоненти | RC модели | Електронни цигари | Настолни игри
-
Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщениеПичове.....
Каква е турбината на Алфата 136то нр .... марка,параметри....някой знае ли ги....?....Как се управлява гейта...под вакум ли отваря?
Пичове..никой ли не знае ква е турбината?....
Comment
-
Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщениеПичове...Проблема с централното е от модула...онзи жълтия...Като го отворих мирише на бакилит.От къде да си намера такъв модул....??....За втора ръка....май не може да се разчита....
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТърси втора употреба с уговорка да го пробваш преди да го платиш. Ако си работи не се различава съществено от нов - освен по цената. Вътре има 2 релета и останалото електроника. Ако не го полива антифриз от парното, няма какво да му се скапе.
Ама мирише на изгоряло .... на бакелит....
Само от 166ца ли става този модул??
Comment
-
Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщениеДа го полива антифриз? ... от парното..хм....не напипвам да е мокро с каквото и да било
Ама мирише на изгоряло .... на бакелит....
Само от 166ца ли става този модул??
Доколкото знам този модул не става от друг модел.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТези трите кутийки (зелената, жълтата и черната) зад ICS - а са най-потърпевшите от протекло радиаторче на парното. Това, че сега е сухо, не означава, че никога не е текло (освен ако не си първи собственик).
Доколкото знам този модул не става от друг модел.
А има ли някакъв друг бушон който е вързан за централното...или е само този модул??
Comment
-
Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщениеОк...ясно...дано да не тече пък и радиатор сега....Ще се пробва с друго модулче и ще се разбере ....
А има ли някакъв друг бушон който е вързан за централното...или е само този модул??
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеПри мен е дало фира това, което отключва от дистанционното. Предполагам има общо с теча на антифриз. Ако купя такова на старо, трябва ли нещо да правя с дистанционното, или ще се обучи само?
На преди да купуваш модул е добре да се увериш в това, че проблемът наистина е в него, защото може и да не е. С ключ в ключалката действа ли централното?Last edited by ecotronic; d.m.y г., 20:26.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДекодирането на сигнала от дистанционното става в приемника, който се намира под третия стоп. Така че модулите за централното (жълтата кутийка) са еднакви и съответно взаимозаменяеми.
На преди да купуваш модул е добре да се увериш в това, че проблемът наистина е в него, защото може и да не е. С ключ в ключалката действа ли централното?
а от дистанционното пак ми отваря само шофьорската врата.....но,трябва да е отвора веднага иначе се заключва пак веднага...Един вид....натискаш копчето от дистанционното...и веднага отваряш вратата...иначе се заключва след 2 секунди....Last edited by CHEFO666; d.m.y г., 22:27.
Comment
-
Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщениеПри мен дори и с ключ не работи...Отключва ми само шофьорската врата.....Другите трябва да ги отворя по-отделно.....
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДекодирането на сигнала от дистанционното става в приемника, който се намира под третия стоп. Така че модулите за централното (жълтата кутийка) са еднакви и съответно взаимозаменяеми.
На преди да купуваш модул е добре да се увериш в това, че проблемът наистина е в него, защото може и да не е. С ключ в ключалката действа ли централното?.
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеС ключалката действа. Издирих във форума мнения на предишния собственик, гледам, че и той е стигнал до това заключение и е търсил модул на старо. А на мен ми каза, че нямал ключа батерия....
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment